Saturday, April 11, 2009

Sport Rim baru (berlagak)

Allo kengkawan...

ok.. kali ni gua nak bercerita pasal sport rim yang baru gua pasang di kereta buruk gua(awesome!)..

sport rim yang murah.. aku pun dah rambang mata nak memilih sport rim sebab aku demam hari ni.. mood x berapa nak elok.. aku x tau lah sama ada aku boleh pergi tioman dengan Timmy ke tak hari selasa ni.. kepala aku masih rasa pening2 lagi nih.. harap2 ok lah lepas ni coz pergi Tioman nanti, aku sorang je yang nak kena drive.. Macam haram!!!.. Timmy confirm lah tak pandai drive.. Dah berapa kali aku nak ajar dia drive kereta, tapi dia refuse gak.. (sombong bodoh).

Aku harap Timmy akan menghiburkan aku dengan lawak bodohnya nanti.. Sebab dia mmg bodoh!!!!..

3 comments:

Laskar Ch3nta said...

kemak lu.. bile nak masak nasi lemak kt umah sewe gua sial?!

khucaie said...

masak nasi lemak campur rim pon sedap gk..

youthrustrecords said...

babi.
bila nak lepak?